Spring til indhold

START HER

Den sidste procent

Mikkel Skipper

FÅ DEN FOR KUN 279,95 KR. (vejl.)

At være en involveret borger, en mere bevidst investor og en succesfuld opsparer.

Den sidste procent cover

Hvilken vej vil du gå?

Hvis du ønsker dine investeringer “passer sig selv” så er dette den rette vej for dig. Med en tidshorisont på 30-60 år kan du f.eks. nå 1.000.000 kroner, uden at foretage dig noget. Det er ikke nok at kende løsningen, du skylder dig selv at kunne svare på hvorfor det er løsningen, før du satser dine hårdt opsparede penge.

Kapitel 1: Passiv investering.

Hvis du er eftertænksom og følger din næse, så er dette den rette vej at gå for dig. Investering drejer sig om at gøre en god handel. Og når du regner noget ud som andre ikke nødvendigvis har regnet ud, kan du satse imod flertallet og vinde.

Kapitel 2: Defensiv investering.

Hvis du er villig til at bruge lidt af din tid på research, så er dette den rette vej for dig. Ved at satse på større koncentrerede gevinster, kan du slå alle andre investorer. Dette er en fordel, hvis du ikke har 20, 40 eller 60 år til at investere i.

Kapitel 3: Offensiv investering.

Første bog, som forbinder din livssituation med en favorabel filosofi og metode

Bogen om at være en involveret borger, en mere bevidst investor og en succesfuld opsparer. Tag på en rejse, der byder på indsigt i finanssektoren, investorers rolle i samfundet og giver opskriften på at investere succesfuldt i aktier.

Citat fra bogen: “Aktieinvestorer og kunstsamlere har det tilfælles, at de betaler en pris relativ til kvalitet. Des mere eftertragtet kvaliteten er, des mere stiger prisen og devaluerer dermed prospektet”.

Mikkel Skipper (f. 1983) er forfatter til grundbogen Solo med aktier. Mikkel er oprindeligt udd. inden for IT-området og har studeret kunst ved University of Oxford. Siden 2014 har Mikkel beskæftiget sig indgående med investering i aktier.