Spring til indhold
Looq Kunst

www.looq.dk

Køb kunst i København

Kunst ændrer måske ikke verden, men den får os til at tænke over den. Her kan du byde på håndplukket kunst, både moderne og ældre malerier samt tegninger - kurateret af Mikkel Skipper.

PROSPEKTER

Min interesse for kunst opstod i 2014, hvor jeg begyndte samle på litografier af særligt Henry Heerup og Salvador Dali. Efterfølgende har samlingen bevæget sig mod unika malerier og tegninger fra omkring guldalderen. Jeg er særligt glad den danske guldalder ca. 1800-1853, men også Skagensmalerne og Cobra-bevægelsen. For mig er det væsentlige ved et kunstværk at det er inspirerende og skaber en god følelse, der kan nydes hver eneste dag.

Afgiv dit bud

Alle er velkomne til at byde. Et bud er først bindende ved betaling. Du skal derfor ikke være bange for at miste muligheden for at besigtige værket ved afhentning.

  Købsvilkår

  Jeg ønsker at yde alle købere den bedste service – både før og efter et køb. 

  En aftale om at købe et kunstværk er først bindende, når betaling er sket. Alle kunstværker sælges som afhentningskøb i 2750 Ballerup, hvor der betales med MobilePay + evt. restbeløb kontant. Det er muligt at lade en kunsttransport/tredjemand afhente på dine vegne efter nærmere aftale (hvis betaling allerede er foretaget via bankoverførsel).

  Konditionsrapport
  Hvis du ikke har mulighed for at besigtige et kunstværk ved fremmøde, kan en skriftlig konditionsrapport bestilles på mikkel@looq.dk for at vejlede dig om kunstværkets stand. Dette gælder også selvom du har afgivet et bud online. Konditionsrapporten kan ikke gøres til genstand for reklamationer (dog kan der reklameres over katalogteksten – se reklamationsfrist).

  Kunstværker, som er tilskrevet
  Hvis usignerede kunstværker er uden proveniens, så må de ofte tilskrives en kunstner. Tilskrevet betyder at kunstneren med høj sandsynlighed har udført værket, men at det ikke kan garanteres. Det er således ikke muligt at reklamere, hvis kunstneren senere viser sig at være en anden eller er ukendt. En tilskrivning er en faglig helhedsvurdering bl.a. baseret på motiv, tegnemåde og evt. research – det er således ikke tilstrækkeligt at kunstværket er betegnet kunstneren f.eks. på rammenFør et kunstværk sælges som tilskrevet, så har jeg bedt relevante museer og auktionshuse om deres mening.

  Reklamationsfrist
  Du kan reklamere over væsentligt forkerte beskrivelser af et kunstværk i to år fra købsdatoen, dog har du ingen fortrydelsesret. Du kan ikke reklamere over billedrammer/glas eller skader sket under transport (her anbefales det at tegne en transportforsikring). Ønsker du at reklamere, bedes du undlade at sende kunstværket retur med det samme, men kontakte mig hurtigst muligt pr. e-mail til mikkel@looq.dk. Kan din reklamation anerkendes, skal kunstværket ifølge loven returneres i samme stand som ved købet og du skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Købesummen vil blive refunderet via bankoverførsel efter modtagelsen af kunstværket, typisk i løbet af nogle få hverdage.

  Privatlivspolitik
  Når du afgiver et bud via formularen på hjemmesiden, vil din e-mail adresse blive tildelt et serienummer. Derudover vil din IP-adresse og browser-version fungerer som et filter, der skal frasortere uønskede spam henvendelser. Hvis du køber kunstværket, så gemmes kommunikationen i to år af hensyn til reklamationsfristen, hvorefter den slettes. Hvis du ikke køber kunstværket slettes kommunikationen senest tre måneder efter forhandlingen er afsluttet.